2148-diensten-verhuizen-header.webp

verhuizen doen we samen!

Als je gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op je af, en ondertussen gaat het gewone leven ook nog door. Het professionele verhuisteam van Colors@Home Dedemsvaart verzorgt de volledige verhuizing, van inpakken, demonteren, laden en lossen tot en met montage en uitpakken.

Maar je kunt er ook voor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren en Colors@Home Dedemsvaart op onderdelen in te schakelen. Wij overleggen graag met je wat voor jouw de beste oplossing is en adviseren je in de voorbereiding en planning. Bezoek onze winkel of neem contact op voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Verhuizen door Colors@Home in Dedemsvaart heeft een website met informatie voor jou!

Monteren
Monteren
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home VarwijkOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
  • Monteren & leggen.
  • Verhuizen doen we samen!Als je gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!